Vildmarksbiblioteket

Vandra fjäderlätt – för njutbara färder

249 kr
I lager    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Att en lättare packning ger en mer njutbar vandring borde vara självklart men många vandrare bär mycket tyngre än de behöver, på både kortare och längre turer. Jörgen Johansson har minskat sin packvikt med över 10 kilo utan att förlora i vare sig komfort eller säkerhet. Han har bevisat detta under många års vandringar, på svenska låglandsleder, i våra fjäll och i några av Nordamerikas största vildmarker.
Boken lär dig vad som har störst betydelse för att minska packvikten och hur du klär dig lätt när du vandrar och ändå håller dig torr och varm, även i regn och rusk. Du får lära dig vilka skodon och ryggsäckar som ger den mest energieffektiva vandringen och vilken typ av tak över huvudet som är lämpligast i olika terrängtyper. Jörgen berättar om kaloribehov och olika typer av lätt och energirik mat samt hur du tillagar denna med olika typer av utekök. Boken innehåller även utrustningslistor, för allt från stugvandring till ödemarksexpeditioner.Bokfakta
Vandra fjäderlätt
För njutbara färder
Jörgen Johansson
285 s., 17,5 x 23 cm, ill., mjuk pärm, 865 g

Vandra fjäderlätt – för njutbara färder finns i kategorin 536. Vildmarksbiblioteket är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 536