Nordic Preparation

Titanvedkök (S)

499 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Titanvedkök S är ett smidigt och stabilt vedkök som passar de flesta kastruller och stekpannor. När du inte använder vedköket packas den enkelt ihop till ett tunt kuvert som tar minimal med plats i din packning.

Väggarna monteras i varandra och den har två tvärbalkar som fästs som ett kors upptill. Dessa ger bra underlag för kastruller, ger nödvändig syretillförsel till elden samtidigt som den stabiliserar konstruktionen.
Tillverkad av ren titan, ett av världens mest användbara material. Köket kan användas under extrema förhållanden, tål att nötas och blir bara snyggare med åren. Materialet rostar inte och starkt som stål men hälften så tungt. Titan ger ingen smak, är luktfri och lätt att rengöra. Perfekt material för den som vill ha det bästa, minimera vikten (endast 198 g!) och maximera kvaliteten.

Titan är starkare och väger mindre än exempelvis rostfritt stål, så är vikten och livslängden en faktor rekommenderas du starkast titan för ditt vedkök.

I detta kök eldar du med nästintill vad som helst, ta det som finns tillgängligt i naturen; kvistar, ris, grenar eller bark så slipper du bära med dig bränsle. Denna minimala vikt ger dig en mycket god uthållighet i fält!
– Tillverkad av högkvalitativt TA1-titanium. Ger utmärkt hållbarhet och låg vikt.
– Vikt:198 g
–Mått: 160x135x135 mm (0,6 mm tunn)
– Medföljande: svart fodral i nylon (vikt 16 g)Tekniska specifikationer
Material: Tillverkad av högkvalitativt TA1-titan. Ger utmärkt hållbarhet och låg vikt.
Vikt: 198 g
Mått: 160x135x135 mm (160x135x6 mm hopfälld)
Tjocklek: 0,6 mm
Övrigt: hopfällbar (blir platt)
Medföljande: Svart fodral i nylon (vikt 16 g)Dokument och manualer
Manual.pdf

Titanvedkök (S) finns i kategorin 536. Nordic Preparation är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 536