Nordic Preparation

Krislåda 2

1 799 kr 2 211 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Erbjudande: endast 1 799 kr(ordinariepris 2 211 kr)
Krislådan innehåller åtta oumbärliga produkter som är utformade för att säkerställa din säkerhet och trygghet i de mest krävande situationerna.
Nödradio modell 2: Vevradio med inbyggd ficklampa, läslampa, powerbank, radio och överfallslarm. 2000 mAh. Laddas med vev, solcell eller USB. Kan drivas med AAA-batterier.
Förbandsväska S1: 16 sjukvårdsprodukter för små och stora skador, såsom första förband och HLR-mask. Smarta inre fack, kompakt format och orange för synbarheten.
Vattenfilter M13: Vattenfilter Mini M13 är ett vattenfilter i kompakt form. Tar bort 99,9999 % av vattenburna bakterier, inklusive protozoer, E. coli, Giardia, Vibrio cholerae, Salmonella Typhi, Leptospiros, och mikroplaster. Detta portabla vattenfilter ger dig dricksvatten du kan lita på. Med en filtreringskapacitet på upp till 4000 liter vatten är detta det ultimata verktyget för att säkra din vattenförsörjning.
Hopfällbar vattendunk 10 liter, 5pack: Hopfällbar vattendunk 5-pack är kanske det viktigaste för överlevnad och för dig som värderar plats och hållbarhet. Dessa dunkar tar ingen plats när de är ihopvikta.
Vattentåligt anteckningsblock 12,8 x 7,6 cm: Vattentåligt anteckningsblock med papper som går att skriva på även när det regnar. Bladen är relativt tjock vilket även gör dem lämpliga att använda som tändmaterial när du vill göra upp en eld. Anteckningsblocket passar perfekt i benfickan! Linjal på baksidan.
Eldstål B7 med skrapbleck:Effektivt och rejält eldstål som fungerar i alla lägen och under alla förhållanden! 7 cm lång stav med greppvänligt handtag. Skrapbleck ingår.
Taktiska lysstavar - 12 timmar (3-pack): Praktiska lysstavar med 12 timmars lystid. Vattentäta. Grön, gul, röd. Idealiska vid strömavbrott, markering, nödsignal. Skaka, knäck, använd!
Vattentäta spelkort, (2-pack):Vattentäta spelkort av 100 % plast som håller extra länge och klarar mycket användning. En kortlek är inte bara en självklarhet att ha hemma, den kan också hjälpa dig i krissituationer när du behöver tänka på annat eller fördriva tiden i ett skyddsrum.
Vår krislåda är utformat för att hålla dig säker och förberedd i de mest extrema situationerna. Oavsett om du är ute på äventyr eller vill säkerställa din krisberedskap i hemmet, är detta paket en oslagbar försäkring för din trygghet.

Krislåda 2 finns i kategorin 536. Nordic Preparation är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 536