Nordic Preparation

Kraftstation PRO 2000

29 900 kr
I lager    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Den ultimata lösningen för maximal kraft – Nordic Preparations Kraftstation PRO 2000. Vår mest kraftfulla enhet är utformad för att följa med dig överallt och ge dig en pålitlig och stabil strömkälla när du behöver det som mest.
Kraftstation PRO 2000 – en portabel laddningsstation med en extrem batterikapacitet om 2515 Wh (786 000 mAh) och effekt på 2000 W. Enheten kan ladda upp flera enheter samtidigt och hålla din elektronik igång under längre perioder. Oavsett om du är på en längre resa, campar, är i skogen, eller får längre strömavbrott, så är du aldrig utan ström.

Säker och pålitlig
Kraftstation PRO 2000 har ett modernt LiFePO4-batteri vilket ger många fördelar:Snabb laddningLåg viktMindre formatSäker batteriteknik
Vi har lagt fokus på säkerhet och tillförlitlighet. Kraftstation PRO 2000 är utrustad med ren sinusvågsomvandlare och flera skyddsfunktioner som bland annat skyddar dina enheter från överbelastning och kortslutning, vilket gör den till en trygg och pålitlig strömkälla.
Kraftstationerna är inte bara för mobiler. Du kan ladda upp bärbara datorer, surfplattor, kameror, och till och med mindre kylskåp och belysning, vilket gör den oumbärlig i många olika situationer.
Tack vare sin smarta design är Nordic Preparation kraftstation enkel att ta med sig överallt och är perfekt för att ta med i bilen, tältet, ut i skogen eller som en nödströmkälla i hemmet.
Genom att använda en kraftstation minskar du behovet av engångsbatterier och bidrar till att minska din miljöpåverkan.
Vilken kraft du behöver kan bara du avgöra själv för din beredskap. Säkerställ att du alltid har tillgång till el när du behöver det som mest.
Våra kraftstationer: 300, 1000, 1500, 2000.Specifikationer
Dokument och manualer
Manual.pdf

Kraftstation PRO 2000 finns i kategorin 536. Nordic Preparation är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 222