Nordic Preparation

Första förband m/24

99 kr
I lager    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Ett första förband kan vara avgörande när olyckan är framme
När äventyret kallar och du beger dig ut på vägen, havet eller i naturen är det avgörande att vara förberedd för oförutsedda situationer. Ett av de mest värdefulla verktygen du kan ha med dig i din bil, båt, ryggsäck eller benficka är ett pålitligt tryckförband. Första förband m/24 är ett tryck- och skyddsförband med en kompress om 20x25 cm och elastisk binda om 300 cm. Tryckförbandet är av samma modell som använts av NATO-trupper, inklusive det danska försvaret, och är din bästa försäkring mot skador och blödningar, oavsett var du befinner dig.

Varför ska du ha med dig Första förband m/24?
✅ Modellen använd av danska försvaret: den moderna krigssjukvården har sedan länge förstått att katastrofala blödningar är den mest dödliga orsaken vid skador i strid. Första förband m/24 bygger på soldaters beprövade metoder för att stoppa blödningar och ger dig samma möjlighet att stoppa en blödning vid en olycka.
✅Snabb och effektiv blödningskontroll: oavsett om det är en olycka på vägen, en skärskada under en vildmarksutflykt eller en olycka ombord på din båt kan detta förband appliceras snabbt och stoppa blödningen.
✅Enkel att använda: du behöver inte vara medicinskt utbildad för att använda förbandet. Den är enkel att applicera även under stressiga situationer och etiketten är orange för att ge hög synbarhet i stressiga situationer.
✅Kompakt storlek: förbandet är vakuumförpackat och ryms enkelt i din benficka, bilens handskfack, båtens första hjälpen-kit eller ryggsäcken.
✅Högkvalitativ konstruktion: materialet är av högsta kvalitet och kompresserna högabsorberande för att stoppa katastrofala blödningar.
✅Mångsidig användning: förbandet kan även fungera som en mitella. En mitella används för att stabilisera och immobilisera armen efter en skada eller operation – utmärkt för bruk både i stadsmiljö som ute i vildmarken.

Du vet aldrig när den behövs
Ett högkvalitativt första förband med högabsorberande kompresser är en investering i din säkerhet och trygghet oavsett var dina äventyr tar dig – det kan vara en avgörande skillnad i nödsituationer. Var förberedd och ge dig själv och dina nära och kära den bästa chansen genom att alltid ha en livlina inom räckhåll. Förbandet kommer såklart även till användning vid idrotts- och friluftsaktiviteter, camping, jakt, och mycket mer.

tryckförband, första förband, skyddsförband, mitella, första hjälpen, pendling, cykel,bil, båt, camping, outdoor, överlevnad.

Produktfakta
Sterilt första förband med en fast absorberande kompress (20x25 cm) och elastisk binda (300 cm), samt en extra lös absorberande kompress för extra blödningskontroll. Kompresserna är ej vidhäftande. Orange etikett för att ge hög synbarhet i stressiga situationer.
Vikt: 89 g
Storlek: 129x48x48 mm

Första förband m/24 finns i kategorin 536. Nordic Preparation är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 536