Nordic Preparation

Automatisk ljussläckare – mässing 2-pack

99 kr 138 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Köp 1 för 69 krSe 1-pack här
Köp 2 för 99 kr (spara 39 kr)
Köp 4 för 149 kr(spara 127 kr)Se 4-pack här
Att vara förberedd och säkra upp sitt hem mot bränder är en viktig detalj som många tyvärr missar. En automatisk ljussläckare hjälper dig om du skulle glömma levande ljus tända eller vill att ljuset bara ska brinna till en viss längd. Dessutom är den vacker att se på och passar väl in i både äldre och moderna hem!Användning:Placera ljussläckaren på ljuset genom att öppna locket och trä den på ljuset, på den höjd där du vill att ljuset ska släckas. Se till att locket är böjd hela vägen i nivå med hållaren.När ljuset sedan brunnit ned till samma nivå kommer ljussläckarens lock automatiskt lägga sig över lågan och därmed släcka ljuset.
Materialet är tillverkat av mässingspläterat rostfritt stål. Mässing ändrar färg med tiden och kan påverkas av temperatur, ljus och luftfuktighet. Det går bra att rengöra mässingen med en fuktig trasa, milt rengöringsmedel och varmt vatten.
OBS! Den automatiska ljussläckaren ska endast ses som en extra säkerhetsdetalj om du skulle råka glömma ljusen. Lämna aldrig dina tända ljus obevakade.

Automatisk ljussläckare – mässing 2-pack finns i kategorin 536. Nordic Preparation är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 222