Bonnier Fakta

Grönsaker A–Ö – Recept och bruksanvisning

199 kr 299 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Nordic Preparation

Äntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 500 recept fördelade på 32 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.
Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!
Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.
Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.Bokfakta
Paul Svensson
Grönsaker A till Ö
Recept och bruksanvisning
511 s., 18 x 23,5 cm, rikt ill, inb., hård pärm, 1 382 g

Grönsaker A–Ö – Recept och bruksanvisning finns i kategorin 536. Bonnier Fakta är ett av våra märken som säljs direkt av Nordic Preparation.

Läs mer…

Kategori: 536